Leasing, edullinen vaihtoehto yritysasiakkaille

Jätä tarjouspyyntö!
Kolme tapaa:
A) Valitse tuotteet verkkokaupasta ja lisää ne tarjouspyyntöön painamalla "Lisää tarjouspyyntöön" (Lisää ostoskoriin-toiminnon sijaan). Lähetä leasingtarjous meille niin saat nopeasti tarjouksen. (Tarjouspyyntö löytyy sivulta https://kauppa.mustapekka.fi/leasingtarjous/).
B) Laita vapaamuotoinen tarjouspyyntö lomakkeella sähköpostilla
osoitteeseen myynti@mustapekka.fi
C) Soita leasingpuhelimeemme puh. 09 622 4066

Leasing on nyt edullista ja se onkin noussut yhdeksi halutuimmaksi rahoitusmuodoksi yritysasiakkaille. Leasingrahoituksessa maksetaan edullista kuukausivuokraa samansuuruisina erinä koko vuokra-ajan. Vuokrista tehdään normaalisti ALV -vähennys.

Merkittävin etu yritykselle on, että se käyttäytyy kirjanpidossa vuokrana ja on siten poistettavissa täysimääräisenä verotuksessa. Vastaavasti normaaleissa laskuissa ja osamaksuissa poisto-oikeus on vain 25% vuosittain jäljellä olevasta määrästä.

Uusi Apple-leasign on merkittäväsi edullisempi kuin perinteiset leasing-mallit. Uudessa Apple-leasingissa koneen jäännösarvo (eli arvo leasingkauden jälkeen) hyvitetään suoraan kuukausihintaasi. Näin kuukausihintaa on saatu jopa 20-40% edullisemmaksi kuin perinteisellä leasingilla.

Perinteisessä leasingissa on ollut mahdollista lunastaa laitteisto sopimuskauden jälkeen 14,9% jäännösarvolla. Uudessa Apple-leasingissa lähtökohtana on, että laitteita ei lunasteta, mutta toki sekin on mahdollista. Lunastushinta on sen hetkisten vastaavien käytettyjen laitteiden hinta. Ajatuksena on se, että toimitaan koko ajan uusilla laitteilla ja vuokrataan laitteen käyttöä omistamisen sijaan. Unohtamatta sitä, että vanhat laitteet ovat ympäristö- ja tietoturvasriski – haluamme kierrättää ne asianmukaisesti niin, että yrityksen ei tarvitse huolehtia miten niiden käy.

Edulliseen hintaan vaikuttaa toki myös rahoitus. Apple-rahoitus on suuren volyymin takia edullinen ja vailla ylimääräisiä piilokuluja, kuten tilinperustamismaksut tai laskutuslisät. Ainoa maksu, mikä tulee tarjouksessa olevan hinnan päälle, on vakuutus, joka on laitteen hinnasta ja laitteistotyypistä riippuen yleensä muutamia euroja kuukaudessa. Tämänkin saa luonnollisesti pois, mikäli yrityksellä on oma irtaimistovakuutus ja lähettää siitä meille vakuutustodistuksen.

Parantaa kassaa

Apple-leasingissa vältytään suurilta alkuinvestoinneilta kun kulut laitteistohankinnoista jaetaan laitteistojen oletetun käyttöiän mukaisiksi. Käteisvarat eivät ole sidottuna käyttöomaisuuteen, joten sitä vapautuu enemmän arkitoimintaan.

Yksinkertainen

Leasingrahoitus poikkeaa muista rahoitusmuodoista, koska se ei edellytä takuumaksuja tai ylimääräisiä vakuuksia. Rahoitettava laite toimii sopimuksen vakuutena.

Verotus

Laitevuokrat voi vähentää yrityksen verotettavasta voitosta. Yrityksen kannattavuus paranee, kun sekä vastaavan ja vastattavan voi poistaa taseesta.

Mustapekka on aktiivisesti mukana

Tarjoamme käyttötukea ja tietojärjestelmähallinnointia asiakkaillemme koko laite-elinkaaren ajalle. Sopimuskauden päätyttyä halutessanne ostamme sopimuksessa olleet laitteet yritykseltänne tai hyvitämme niiden arvon seuraavaan sopimukseen. Voitte myös lunastaa sopimuksessa olleet laitteet itsellenne.

Lisätietoa leasingrahoituksesta ja sen välityksellä toimitettavista tuotteista saat myynnistämme Puh. (09) 622 4066.

Lue lisää leasingista »