Leasing, edullinen vaihtoehto yritysasiakkaille

Jätä tarjouspyyntö!
Kolme tapaa:
A) Valitse tuotteet verkkokaupasta ja lisää ne tarjouspyyntöön painamalla "Lisää leasingtarjoukseen" (Lisää ostoskoriin-toiminnon sijaan). Lähetä leasingtarjous (löytyy sivulta https://kauppa.mustapekka.fi/leasingtarjous/).
B) Laita vapaamuotoinen tarjouspyyntö sähköpostilla
osoitteeseen myynti@mustapekka.fi
C) Soita leasingpuhelimeemme puh. 0800 555 125

Leasing on nyt edullista ja se onkin noussut yhdeksi halutuimmaksi rahoitusmuodoksi yritysasiakkaille. Leasingrahoituksessa maksetaan edullista kuukausivuokraa samansuuruisina erinä koko vuokra-ajan. Vuokrista tehdään normaalisti ALV -vähennys.

Merkittävin etu yritykselle on, että se käyttäytyy kirjanpidossa vuokrana ja on siten poistettavissa täysimääräisenä verotuksessa. Vastaavasti normaaleissa laskuissa ja osamaksuissa poisto-oikeus on vain 25% vuosittain jäljellä olevasta määrästä.

Leasingin jäännösarvo on 14,9 % kauppasummasta. Vuokra-ajan päätyttyä asiakkaalla on etuosto-oikeus vuokrattuun laitteeseen. Ostovelvoitetta vuokrattuun tuotteeseen ei ole. Asiakkaan ostaessa laitteet, maksaa hän vain jäännösarvon. Välityspalkkiota, käsittelykuluja tai muita kuluja emme lunastuksen yhteydessä peri. Mikäli laitteita ei lunasteta vuokra-ajan päätyttyä, toimitetaan ne takaisin myyjälle.Sopimukseen voi lisätä tai poistaa tuotteita kesken meneillään olevan leasing-sopimuskauden.

Sopimuksen siirto on myös mahdollista rahoitusyhtiön suostumuksella. Halutessaan asiakas voi keskeyttää leasingvuokran ja lunastaa laitteet omaksi. Lunastaminen tapahtuu senhetkisellä jäännösarvolla. Leasing on mahdollista myös keskeyttää kesken sopimuskauden ja lunastaa laitteet kertasuorituksella omaksi.

Parantaa kassaa

Vältytään suurilta alkuinvestoinneilta kun kulut laitteistohankinnoista jaetaan laitteistojen oletetun käyttöiän mukaisiksi. Käteisvarat eivät ole sidottuna käyttöomaisuuteen, joten sitä vapautuu enemmän arkitoimintaan.

Yksinkertainen

Leasingrahoitus poikkeaa muista rahoitusmuodoista, koska se ei edellytä takuumaksuja tai ylimääräisiä vakuuksia. Rahoitettava laite toimii sopimuksen vakuutena.

Verotus

Laitevuokrat voi vähentää yrityksen verotettavasta voitosta. Yrityksen kannattavuus paranee, kun sekä vastaavan ja vastattavan voi poistaa taseesta.

Mustapekka on aktiivisesti mukana

Tarjoamme käyttötukea ja tietojärjestelmähallinnointia asiakkaillemme koko laite-elinkaaren ajalle. Sopimuskauden päätyttyä halutessanne ostamme sopimuksessa olleet laitteet yritykseltänne tai hyvitämme niiden arvon seuraavaan sopimukseen. Voitte myös lunastaa sopimuksessa olleet laitteet itsellenne.

Lisätietoa leasingrahoituksesta ja sen välityksellä toimitettavista tuotteista saat myynnistämme Puh. (09) 622 4066.

Lue lisää leasingista »

PEKKA TAHTOO LIISAA - Tietokoneiden leasing - Musta-Pekka Oy