Beats Studio Wireless Over-Ear -kuulokkeet

306 

Musiikki kulkee mukanasi
Beats by Dr. Dre Studio Wireless Over-Ear Headphones -kuulokkeet päästävät iPhonessasi, iPadissasi tai iPodissasi olevan musiikin valloilleen. Bluetooth-yhteys pysyy yllä jopa 9 metrin etäisyydellä, joten voit liikkua vapaasti ympäriinsä musiikista nauttien. Vastaa puheluihin, hyppää kappaleiden yli ja säädä äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista.

Koe musiikkisi
Beats Acoustic Engine tarjoaa välittömän ja todellisen kohtaamisen musiikin kanssa. Beatsin oma DSP-ohjelmisto tuottaa täsmälleen saman tunnekokemuksen, jonka Dr. Dre, Jimmy Iovine ja muut musiikkiteollisuuden suurimmat rock-, hip-hop-, pop-, R&B- ja elektronisen musiikin tuottajat haluavat sinun kokevan.

Vaimenna maailma ympäriltäsi
Vaimenna päivittäisten työmatkojesi melu tai äänekkäiden naapuriesi riidat Beatsin tinkimättömällä, kaksitilaisella mukautuvalla kohinanvaimennuksella (ANC). Musiikkia kuunnellessasi ANC tasapainottaa automaattisesti äänentoiston ja ulkomaailman äänentasot. Jos taas haluat käyttää kuulokkeita vain ulkoisen melun vaimentamiseen, pelkkä ANC-tila lisää automaattisesti melunvaimennuksen tasoa niin, että ympäristön äänet hiljenevät entisestään.

Mikä akku?
Sisäänrakennettu akku kestää 12 tuntia langattomassa käytössä ja 20 tuntia kuulokkeet kytkettynä – voit siis olla varma, että fiiliksesi pysyy yllä. Akun latausmittarista näet yhdellä vilkaisulla, paljonko virtaa on jäljellä. Lisäksi voit ladata uudet Studio-kuulokkeet tavallisella mikro-USB-sovittimella melkein missä tahansa.

Kevyemmät, kestävämmät ja mukavammat
Beats suunnitteli nämä legendaariset kuulokkeet uudelleen tyylikkään urheiluauton kaltaisella tavalla tekemällä kurinalaisia valintoja. Uusissa virtaviivaisemmissa Beats Studio -kuulokkeissa on sulavammat linjat ja sileämmät pinnat eikä lainkaan näkyviä ruuveja. Ne ovat alkuperäisiä kevyemmät, ja niiden panta on kevyempi, kestävämpi ja mukavampi. Kupit ovat pehmeämmät ja kuulokkeissa on ergonominen pehmuste, joka mukautuu joustavuutensa ansiosta kaikenmuotoisiin päihin ja takaa täysin yksityisen kuuntelukokemuksen.

Poista
Product price
Päivitysten hinta:
Tuotteen kokonaishinta:
tuotetunnus (SKU) MHDM2ZM/B Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet
Uudet Beats Studio -kuulokkeet ovat nyt langattomat
Beats Acoustic Engine toistaa musiikin tarkasti sellaisena kuin artistit ovat sen tarkoittaneet
Akku kestää 12 tuntia Bluetooth-yhteydellä ja jopa 20 tuntia iOS-laitteeseen kytkettynä
Mukautuva kohinanvaimennus sulkee maailman ulos kahdessa eri tilassa
Akun latausmittarista näet, paljonko virtaa on jäljellä

Huomasitko?
Kuppiin sisäänrakennetulla mikrofonilla ja säätimillä voit hallita äänentoistoa täydellisesti ja puhua kristallinkirkkaita hands-free-puheluita iPhonella.

Apple suosittelee
Kuuntele musiikkia tai katso elokuvia iPhonella, iPadilla tai iPodilla langattomasti nauttien tehokkaasta, tarkasta äänentoistosta.

Pakkauksen sisältö
Beats Studio Wireless -kuulokkeet
RemoteTalk-johto
USB 2.0 -latauskaapeli (USB-A–USB-mikro-B)
Kovapintainen kotelo
Pikaopas
Takuukortti

Tekniset tiedot
Taajuusvaste: 20 Hz–20 kHz
Muut ominaisuudet: Aktiivinen taustamelun vaimennus, Kaukosäätimellä ja mikrofonilla, Langaton
Muoto: Over Ear
Liitännät: Langaton

Valmistajien tiedot
Osanumero
Valmistajan osanumero: MHDM2
UPC- tai EAN-numero: 888462909983
Valmistajan huomautus
*Akku kestää 12 tuntia langattomassa kuuntelussa ja 20 tuntia kuulokkeet kytkettynä.

Lisätiedot Applen sivustolta »