APPLE USB-C VGA Multiport Adapter

47 

Product price:
Päivitysten hinta:
Tuotteen kokonaishinta:
tuotetunnus (SKU) mj1l2zm/a Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kuvaus

USB-C–VGA Multiport -sovittimella voit liittää USB-C-portilliseen MacBookiin tai Thunderbolt 3 (USB-C) -portilliseen MacBook Prohon VGA-näytön ja liittää samalla tavallisen USB-laitteen ja USB-C-latauskaapelin.

USB-C–VGA Multiport -sovittimella voit peilata MacBookin tai MacBook Pron näytön VGA-yhteensopivaan TV:hen tai näytölle jopa 1080p HD:nä. Se toimii myös videosisältöjen kuten elokuvien ja tallennettujen videoiden lähtönä. Liitä sovitin vain MacBookin USB-C-porttiin tai MacBook Pron Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin ja sitten TV:hen tai projektoriin VGA-kaapelilla (myydään erikseen).

Käytä tavallista USB-porttia laitteiden (kuten flash-muistin tai kameran) liittämiseen tai iPhonen, iPadin tai iPodin synkronointiin ja lataamiseen USB-kaapelilla. Voit liittää latauskaapelin myös USB-C-porttiin MacBookin tai MacBook Pron lataamista varten.

Huomaa: Applen USB-C VGA Multiport -sovitin ei ole yhteensopiva G-Tech G-DRIVE mobile USB 3.0 -kovalevyn kanssa (Applen osanumero HF4F2VC/A).

Leasing- ja palvelulaitetarjous

  • No products in the quote list.
Avaa tarjouspyyntö

KAUPASSA HINNAT NYT ALV 0%

Keskitymme palvelemaan verkkokaupassa yritysasiakkaitamme ja siksi vaihdoimme näkyviin arvonlisäverottomat hinnat.
 

Facebook

2 viikkoa sitten

mustapekka.fi

Mustapekan myymälä Mustassa Aitassa on suljettu.

Kuluttajamyynti tyrehtyy siis ainakin toistaiseksi. Keskitymme jatkossa yritysmyyntiin ja teleoperaattoritoimintaan. Palvelemme niiden osalta normaaliin tapaan – ja jopa paremmin! ratkaisut.mustapekka.fi

Apple-huolto mcare jatkaa kuitenkin palveluaan aitassa entiseen tapaan. Nyt on tosin parhaillaan menossa parin viikon kestoinen remontti.

mcare tiedottaa asiasta facebook-sivullaan: "Oulun myymälän remontti alkaen 31.12.2018 klo 15!
Pidämme myymälän suljettuna noin kaksi viikkoa. Voitte toimittaa laitteen huoltoon postin kautta. huoltotilauksen voi käydä tekemässä osoitteen oma.mcare.fi kautta, jonka jälkeen posti toimittaa laitteen meille. Palautamme huollossa olevat laitteet postilla. Maksut hoidetaan sähköpostiin lähetettävällä verkkomaksulinkillä."
www.facebook.com/mcare.fi/

Huolto yms. yhteydenotot Aitalle: oulu@mcare.fi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Mustapekka – valtuutettu jälleenmyyjä

Musta-Pekka Oy is an Authorised B&O PLAY Reseller.
This means that products purchased from mustapekka.fi are brand-new, original and covered by the global B&O PLAY limited warranty