APPLE USB-C Digital AV Multiport Adapter

60 

Product price
Päivitysten hinta:
Tuotteen kokonaishinta:
Tuotetunnus (SKU): mj1k2zm/a Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kuvaus

USB-C–Digital AV Multiport -sovittimella voit liittää USB-C-portilliseen MacBookiin tai Thunderbolt 3 (USB-C) -portilliseen MacBook Prohon HDMI-näytön ja liittää samalla tavallisen USB-laitteen ja USB-C-latauskaapelin.

Tällä sovittimella voit peilata MacBookin tai MacBook Pron näytön HDMI-TV:hen tai -näytölle jopa 1080p-tarkkuudella 60 Hz taajuudella tai UHD-tarkkuudella (3840 x 2160) 30 Hz taajuudella. Se toimii myös videosisältöjen kuten elokuvien ja tallennettujen videoiden lähtönä. Liitä sovitin vain MacBookin USB-C-porttiin tai mihin tahansa MacBook Pron Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin ja sitten TV:hen tai projektoriin HDMI-kaapelilla (myydään erikseen).

Käytä tavallista USB-porttia laitteiden (kuten flash-muistin tai kameran) liittämiseen tai iPhonen, iPadin tai iPodin synkronointiin ja lataamiseen USB-kaapelilla. Voit liittää latauskaapelin myös USB-C-porttiin MacBookin tai MacBook Pron lataamista varten.

Huomaa: Applen USB-C Digital AV Multiport -sovitin ei ole yhteensopiva G-Tech G-DRIVE mobile USB 3.0 -kovalevyn kanssa (Applen osanumero HF4F2VC/A).