APPLE Magsafe Power Adapter 45W

71 

Product price
Päivitysten hinta:
Tuotteen kokonaishinta:
Tuotetunnus (SKU): mc747z/a Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kuvaus

MacBook Airille tarkoitetussa 45 W MagSafe-virtalähteessä on magneettinen liitin, joka irtoaa helposti johtoa vedettäessä ja ehkäisee näin johdon rispaantumista ja heikentymistä käytössä. Lisäksi magneettisuus auttaa kiinnittämään liittimen laitteeseen nopeasti ja varmasti.

Kun yhteys toimii, DC-liittimen päässä oleva LED-valo palaa. Oranssi valo tarkoittaa, että laitteesi latautuu, ja vihreä valo on merkki täydestä latauksesta. Virtalähteen mukana tulee pitkä AC-johto, ja AC-seinävirtalähde (myös mukana) on pienikokoisena vieläkin helpompi pitää mukana.

Erityisesti MacBook Airille uudelleen suunniteltu virtalähde on täydellinen matkakumppani. Virtalähteen johdon voi kietoa kätevästi säilytyksen ajaksi.

Virtalähde lataa litiumpolymeeriakkua järjestelmän ollessa päällä, pois päältä tai lepotilassa. Sen kautta saat myös virtaa järjestelmälle, jos et halua käyttää akkua.

Yhteensopiva ainoastaan MacBook Airin kanssa, jossa on MagSafe-virtaportti.

Etkö ole vielä varma, onko tämä oikea virtalähde Macillesi?
Tässä artikkelissa on lisätietoja valinnan tueksi.

Macin malli on tärkeä tieto. Jos käyttöjärjestelmänä on OS X Lion (10.7) tai uudempi, avaa ””-valikko näytön vasemmassa yläreunassa, valitse Tietoja tästä Macista ja klikkaa Lisätietoja-painiketta. Näkyviin tulee Macin malli ja sukupolvi.