APPLE AppleCare Protection Plan for iPad

64 

Product price:
Päivitysten hinta:
Tuotteen kokonaishinta:
tuotetunnus (SKU) S4972ZM/A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kuvaus

AppleCare Protection Plan iPadille tarjoaa jopa kahden vuoden asiantuntevan teknisen puhelintuen ja lisävaihtoehtoja laitteiston huoltoon Applelta.

AppleCare Protection Plan -asiakkaana voit yhdellä puhelinsoitolla saada vastauksia kysymyksiisi iOS:stä, iCloudista ja Applen iPad-apeista. Jos tarvitset korjausta, Applen asiantuntijat voivat järjestää pikavaihtopalvelun saman puhelun aikana. Voit jopa käyttää paikallista korjauspalvelua matkustaessasi ETA-alueella ja Sveitsissä.

AppleCare Protection Planin edut täydentävät kuluttajan oikeuksia ilmaiseen korjaukseen, vaihtoon, hinnanalennukseen tai hyvitykseen myyjältä, mikäli tuotteet eivät ole sopimuksenmukaisia Suomen kauppalain mukaan. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Saat lisätietoja tästä.

Keskitetty asiantunteva tekninen tuki

Koska Apple suunnittelee iPadin, iOS:n ja monet ohjelmat, iPad on aidosti integroitu järjestelmä. Ja vain AppleCare Protection Plan tarjoaa huollon ja tuen yhdestä paikasta Applen asiantuntijoilta, jolloin useimmat ongelmat ratkeavat yhdellä puhelinsoitolla.

 • Suora yhteys Applen asiantuntijoihin
 • Pikavaihtopalvelu
 • Paikallinen Applen laitteistohuolto matkustettaessa Euroopassa

Applen lisävaihtoehdot laitteistohuoltoon

Jos tarvitset korjausta, AppleCare Protection Plan tarjoaa pikavaihtopalvelun, joka on suunniteltu ilman iPadia kuluvan ajan minimoimiseksi. Ja jos matkustat Euroopassa, voit käyttää paikallista Apple-huoltoa Applen valtuuttamissa huoltoliikkeissä ETA-alueella ja Sveitsissä. Huoltopalveluun sisältyvät:

 • iPadisi
 • Akut
 • AirPort
 • Mukana tuleva USB-kaapeli ja -virtalähde

Sisältää ohjelmistotuen

Oletpa sitten mukavasti kotona tai toimistolla tai matkalla mihin vain, saat puhelimitse suoran yhteyden Applen asiantuntijoihin, jotka voivat neuvoa sinua monenlaisissa kysymyksissä, kuten:

 • iOS:n ja iCloudin käyttäminen
 • Langattomiin verkkoihin liittyminen
 • Kysymykset FaceTimesta, Keynotesta, Numbersista, Pagesista ja muista Applen iPad-ohjelmista

Leasing- ja palvelulaitetarjous

 • No products in the quote list.
Avaa tarjouspyyntö

KAUPASSA HINNAT NYT ALV 0%

Keskitymme palvelemaan verkkokaupassa yritysasiakkaitamme ja siksi vaihdoimme näkyviin arvonlisäverottomat hinnat.
 

Facebook

2 viikkoa sitten

mustapekka.fi

Mustapekan myymälä Mustassa Aitassa on suljettu.

Kuluttajamyynti tyrehtyy siis ainakin toistaiseksi. Keskitymme jatkossa yritysmyyntiin ja teleoperaattoritoimintaan. Palvelemme niiden osalta normaaliin tapaan – ja jopa paremmin! ratkaisut.mustapekka.fi

Apple-huolto mcare jatkaa kuitenkin palveluaan aitassa entiseen tapaan. Nyt on tosin parhaillaan menossa parin viikon kestoinen remontti.

mcare tiedottaa asiasta facebook-sivullaan: "Oulun myymälän remontti alkaen 31.12.2018 klo 15!
Pidämme myymälän suljettuna noin kaksi viikkoa. Voitte toimittaa laitteen huoltoon postin kautta. huoltotilauksen voi käydä tekemässä osoitteen oma.mcare.fi kautta, jonka jälkeen posti toimittaa laitteen meille. Palautamme huollossa olevat laitteet postilla. Maksut hoidetaan sähköpostiin lähetettävällä verkkomaksulinkillä."
www.facebook.com/mcare.fi/

Huolto yms. yhteydenotot Aitalle: oulu@mcare.fi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Mustapekka – valtuutettu jälleenmyyjä

Musta-Pekka Oy is an Authorised B&O PLAY Reseller.
This means that products purchased from mustapekka.fi are brand-new, original and covered by the global B&O PLAY limited warranty