APPLE Airport Extreme 802.11AC

176 

Product price:
Päivitysten hinta:
Tuotteen kokonaishinta:
tuotetunnus (SKU) ME918Z/A Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kuvaus

Älykäs ja helppokäyttöinen AirPort Extreme -tukiasema samanaikaisen kaksitaajuuksisen toiminnan tuella on täydellinen langaton yhteyspiste kotiin, kouluihin ja toimistoon. Se tarjoaa käyttöösi uuden sukupolven 802.11ac Wi-Fi -teknologian ja tehokkaan langattoman yhteyden Mac-tietokoneille, PC:ille ja muille Wi-Fi-laitteille, kuten iPhonelle, iPadille, iPod touchille ja Apple TV:lle.

Huippunopea 802.11ac Wi-Fi.

AirPort Extreme luo 802.11ac-teknologian ja tehokkaan keilan muodostavan antennijärjestelmän avulla jopa kolme kertaa nopeamman Wi-Fi-verkon ja vahvemman, häiriöttömän signaalin.1 Laite lähettää samanaikaisesti 2,4 ja 5 GHz taajuuksilla, joten langaton laitteesi käyttää automaattisesti parasta saatavilla olevaa kaistaa nopeinta mahdollista suorituskykyä varten.

Suunniteltu suorituskykyiseksi.

Entistä korkeamman mallin yläosan antennien ansiosta AirPort Extreme pystyy levittämään signaalia laajemmalle. Lisäsimme myös antennien määrää. Niitä on nyt kuusi – kolme 2,4 GHz taajuudelle ja kolme 5 GHz taajuudelle. Yhdistettynä 802.11ac-teknologiaan ne luovat yhteyden nopeammin, kauemmaksi ja tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Helppo käyttöönotto iOS- ja OS X -käyttöjärjestelmillä.

Liitä DSL tai kaapelimodeemi AirPort Extremeen ja käytä sisäistä käyttöönottoapuria, niin voit luoda uuden langattoman verkon muutamalla napautuksella iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla. Jos käytät Macia, käytä sisäistä AirPort-työkalua. Käyttöönotto on yhtä nopeaa ja helppoa.

Jaa kovalevy tai tulostin.

AirPort Extreme -tukiasema voi tehdä mistä tahansa ulkoisesta USB-kovalevystä turvallisen verkkolevyn, jonka voit jakaa kaikkien Wi-Fi-verkon käyttäjien kesken. Kaikki levyn dokumentit, videot, kuvat ja muut tiedostot ovat heti kaikkien Mac- ja PC-käyttäjien saatavilla. Voit liittää myös tulostimen ja jakaa sen langattomasti.

Yhteensopivuus ja turvallisuus.

Mikä tahansa Wi-Fi-yhteyttä käyttävä laitteesi toimii AirPort Extremen kanssa. Se on näet yhteensopiva 802.11a-, 802.11b-, 802.11g-, 802.11n- ja 802.11ac-teknologioita käyttävien laitteiden kanssa. Ja koska AirPort Extremen sisäinen palomuuri suojaa verkkoasi haitallisilta internet-hyökkäyksiltä, voit rauhassa käyttää verkkoa.

Leasing- ja palvelulaitetarjous

  • No products in the quote list.
Avaa tarjouspyyntö

KAUPASSA HINNAT NYT ALV 0%

Keskitymme palvelemaan verkkokaupassa yritysasiakkaitamme ja siksi vaihdoimme näkyviin arvonlisäverottomat hinnat.
 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Mustapekka – valtuutettu jälleenmyyjä

Musta-Pekka Oy is an Authorised B&O PLAY Reseller.
This means that products purchased from mustapekka.fi are brand-new, original and covered by the global B&O PLAY limited warranty