Mikäli olet tehnyt tilauksen yksityishenkilönä ja olet saanut virheellisen lähetyksen, väärän tuotteen tai olet muutoin tyytymätön tuotteeseen, sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta, edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Ennen palautusta tai tuotteen vaihtamista toiseen ota aina yhteys asiakaspalveluumme palautustunnuksen sekä tarkempien toimintaohjeiden saamiseksi: myynti@mustapekka.fi tai puhelimella 09 622 4066 (arkisin 10-17).

Ilman asiakaspalvelumme antamaa palautustunnusta peruutetuista tilauksista tai tuotteen vaihtamisesta aiheutuvat toimitus-/ postituskustannukset maksaa asiakas itse. Kulut ovat 49 euroa sis alv. Tuotteen lunastamatta jättäminen postista ei ole myöskään palautus ja se pitkittää rahojesi saamista takaisin.

Jos epäilet tuotteen virheellisen toiminnan johtuvan käyttöön liittyvistä ongelmista voit myös ottaa yhteyttä valmistajan tukeen. Huoltokäytännöt löydät merkkikohtaisesti sivulta https://kauppa.mustapekka.fi/index.php/palautukset-ja-takuuhuolto/

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:
Ohjelmistoilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Tietokoneiden käyttöjärjestelmän asentaminen päättää palautusoikeuden. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke.